Eddig ebben a hónapban

oldalt nyomtattak velünk!

Kérdésed van?
Hívj bizalommal!

Rólunk

G

Üdvözlünk az EUszintecH Irodaszerviz Kft. weboldalán!

Az EUszintecH egy immár 24 éves múltra visszatekintő családi vállalkozásból nőtte ki magát, hogy segítsen a cégednek hatékonyabban működni.

Célunk, hogy minden ügyfelünket elégedetté tegyük, olyan módon, amilyen módon azt még nem tapasztalták az országban. Azt akarjuk, hogy az EUszintecH-el élmény legyen dolgozni.

Ezt egy olyan vásárlási és együttműködési folyamatban képzeljük el, ahol minden az ügyfeleink igényei köré van építve. Ez rugalmas és humánus hozzáállást jelent a részünkről, ahol az ügyfél – a vásárló problémája – a kapcsolatba lépéskor azonnal a miénk lesz!

Fő profilunk az irodatechnikán belül a nyomtatók üzemeltetése. Tapasztalatunk szerint szükséges a Te Cégednek is a támogatás, hogy minden szempontból hatékonyabb munkát végezhess.

Ezért dolgozunk minden nap! Ismerkedj hát meg lelkes csapatunkkal:

Pál Imre

Pál Imre

tulajdonos

A cég alapítója és egyik vezetője. Szinte minden téren kiveszi a részét a munkából, így az sem meglepő, ha éppen szerelés közben találkozol vele. Egyébként inkább a cég ügyes-bajos dolgaival foglalatoskodik, hogy Neked holnap is legyen egy megbízható partnered az irodatechnikában, nekünk pedig munkánk.

Pál Márton

Pál Márton

ügyvezető

A mindennapokban egyengeti a cég ügyeit, de szoros kapcsolatot ápol minden dolgozóval és ügyféllel is. Abszolút megoldásorientált és konstruktív hozzáállásával csak segíteni fogja az ügyek intézését. Számíthatsz rá!

Leimeiszter Miklós

Leimeiszter Miklós

szervizvezető

A kezdetektől harcostársunk. Több, mint 10 éve tartja működésben a teljes gépparkunkat. Mi csak MacGyver-nek hívjuk, de nem csak azért, mert hobbija, ha valami robban, hanem mert képes koszos zsebkendővel is megszerelni egy fénymásolót vagy kilométerekről távnyithatóvá tenni egy garázskaput.

Hevér Anikó

Hevér Anikó

irodavezető

Minden, ami iroda. Nélküle nem igazán tudjuk mi lenne velünk. Rajta tartja a kezét a számlázástól kezdve az ügyfelek kiszolgálásán át mindenen. De azt sem engedi, hogy kávé vagy reggeli nélkül induljon a napunk!

Szabó János

Szabó János

szerviztechnikus

János a szavak embere. A szervízcsapat legújabb tagja és örömmel jelenik meg a szükséges pillanatban, hogy professzionális segítséget nyújtson a meghibásodott irodai gépeddel kapcsolatban. 10 év tapasztalat és mélyről érkező olthatatlan motiváció, na meg az autója segíti ebben!

Tófalvi Tamás

Tófalvi Tamás

szervíztechnikus

Tomi a nyomtatókkal suttogó. Számokban kifejezni se merjük a pályán töltött idejét, és a javított eszközök számát. Szereti a kávét, és cserébe nem tart fel az aktuális időjárás körülményeivel.

Harangozó Csaba

Harangozó Csaba

informatikus

Vele akkor találkozhatsz, ha valamilyen érthetetlen és ritka okból nem működik tökéletesen a géped. Mire észreveszed, hogy kellemesen elbeszélgetted vele az időt, máris megy minden a régi kerékvágásban.

RELEASE partnerség

 A Svéd háttérrel, Magyarországon alapított gyár úttörőnek számít, hiszen a világon elsőként alapított olyan üzemet, ahol különböző gyártók termékeinek újrahasznosításával száll szembe a hosszú évek óta tartó pazarlással, és állít elő a mai igényeknek megfelelő munkacsoportos irodatechnikai eszközöket lényegesen kevesebb környezetre gyakorolt hatással. Mindezek mellett kiemelten fontos szempont, hogy egy lényegesen kedvezőbb árú terméket állít elő, ami elősegítette a még hatékonyabb outsourcing piaci modellek megjelenését.

Felismervén azt, hogy a környezetre gyakorolt legjelentősebb hatás a berendezések alapanyagainak előállítása során keletkezik, valamint hogy a fogyasztói berendezkedésű társadalmak lényegesen nagyobb pazarlást generálnak, mint ami szükségszerű, a ReLease Industries Kft. minimálisra csökkentette ezeknek a felhasználását a gyártási folyamatai során.

BTL FIZIOTERÁPIA

ULTRAHANG TERÁPIA

https://www.btlnet.hu/termekek-fizioterapia-ultrahang-terapia

ELEKTROTERÁPIA

https://www.btlnet.hu/termekek-fizioterapia-elektroterapia

LÉZERTERÁPIA

https://www.btlnet.hu/termekek-fizioterapia-magnesterapia

SUPER INDUKTÍV SYSTEM

https://www.btlnet.hu/termekek-super-inductive-system

CÉLZOTT RÁDIÓFREKVENCIA

https://www.btlnet.hu/termekek-fizioterapia-celzott-radiofrekvencias-terapia

NAGY INTENZITÁSÚ LÉZER

https://www.btlnet.hu/termekek-nagy-intenzitasu-lezer

CP MOTION

https://www.btlnet.hu/term%C3%A9kek-fizioter%C3%A1pia-cpmotion

NYIROKMASSZÁZS

https://www.btlnet.hu/termekek-nyirok-elvezetes

GAME READY

https://www.btlnet.hu/termekek-hideg-terpia-grpro-21-vezerloegyseg

MED4ELITE

https://www.btlnet.hu/termekek-fizioterapia-hideg-terapia-med4-elite-vezrloegyseg

HIDEG KÁD

https://www.btlnet.hu/products-physiotherapy-hideg-terpia-cryo-control

VÍZALATTI FUTÓPAD

https://www.btlnet.hu/termekek-termekek-vzalatti-futpad

Rólunk mondták

idezojel

Mindkét éttermünknek az EUszintecH Kft. nyújtja a nyomtatási és ezzel kapcsolatos szolgáltatásokat már hosszú ideje. Gyors és pontos ügyintézés jellemző a cégre, kollégáik mindig készséggel állnak rendelkezésünkre. Kedves munkatársaik az esetleges sürgős megoldandó feladattól sem zárkóztak el. Előre gondoskodnak – kérés nélkül – a toner kifogyása előtt. Bízunk benne, hogy még sokáig lesz alkalmunk együttműködni az EUszintecH Kft-vel.

LEXA ANDRÁS

F&B Manager, COSTES Étterem és COSTES Downtown Étterem – Michelin-csillagos éttermek

TÁVSEGÍTSÉG

Teamviewer

Itt tudod letölteni a távoli vezérléshez szükséges szoftvert. Neked egy kattintás és a probléma megoldva!

LETÖLTÉS!

TÁVSEGÍTSÉG

Itt tudod letölteni a távoli vezérléshez szükséges szoftvert. Neked egy kattintás és a probléma megoldva!

LETÖLTÉS!