Eddig ebben a hónapban

oldalt nyomtattak velünk!

Kérdésed van?
Hívj bizalommal!

Blog

Mit jelent az, hogy irodatechnika?

Eddig ebben a hónapban oldalt nyomtattak velünk! +36 30 708 44 88 Kérdésed van? Hívj bizalommal! Nem hoztam még annyi embert zavarba a szakmánkban, mint a címben szereplő kérdéssel. Fura, de sokáig Én sem tudtam pontos választ adni erre. A cikk létjogosultságát...

bővebben

Irodatechnika szótár

ADF – Angol mozaikszó, az “automatic document feeder” (“automatikus dokumentum adagoló”) szóhármas rövidítése. Multifunkciós nyomtatókhoz köthető kifejezés. Ez az, amit a másológépek tetején felnyitunk.

Lecsukott állapotban lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy egyszerre több papírt szkenneljen vagy másoljon, anélkül, hogy minden lapot egyenként helyezne oda.

bővebben

Rólunk mondták

idezojel

Mindkét éttermünknek az EUszintecH Kft. nyújtja a nyomtatási és ezzel kapcsolatos szolgáltatásokat már hosszú ideje. Gyors és pontos ügyintézés jellemző a cégre, kollégáik mindig készséggel állnak rendelkezésünkre. Kedves munkatársaik az esetleges sürgős megoldandó feladattól sem zárkóztak el. Előre gondoskodnak – kérés nélkül – a toner kifogyása előtt. Bízunk benne, hogy még sokáig lesz alkalmunk együttműködni az EUszintecH Kft-vel.

LEXA ANDRÁS

F&B Manager, COSTES Étterem és COSTES Downtown Étterem – Michelin-csillagos éttermek

TÁVSEGÍTSÉG

Teamviewer

Itt tudod letölteni a távoli vezérléshez szükséges szoftvert. Neked egy kattintás és a probléma megoldva!

LETÖLTÉS!

TÁVSEGÍTSÉG

Itt tudod letölteni a távoli vezérléshez szükséges szoftvert. Neked egy kattintás és a probléma megoldva!

LETÖLTÉS!